Päiväkoti Arkki hakee päiväkodin johtajan sijaista toimintakaudeksi 2020-2021.

 

Päiväkoti Arkki on vuonna 2015 perustettu palveluseteliperiaatteella toimiva yksityinen päiväkoti Kalajoen keskustassa. Tarjoamme laadukasta ja monipuolista varhaiskasvatusta sekä esiopetusta. Teemme tiivistä yhteistyötä Kalajoen Kristillisen Opiston kanssa. Arkin toiminta pohjautuu kristillisiin arvoihin ja arvopohjamme mukaisesti emme tavoittele toiminnallamme taloudellista voittoa.

 

Toimintakaudella 2020-21 Arkissa on kolme lapsiryhmää: alle 3-vuotiaat Siilit, 3-5-vuotiaat Jänöt sekä esiopetusryhmä Ketut. Noudatamme Kalajoen kaupungin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelmia.

 

Päiväkodin johtaja johtaa päiväkodin päivittäistä toimintaa, henkilöstöä ja pedagogiikka. Lisäksi hän vastaa toiminnan kehittämisestä ja asiakasyhteistyöstä. Päiväkodin johtaja toimii myös varhaiskasvatuksen opettajana lapsiryhmässä. Työ jakautuu n. 50/50% ryhmässä tehtävään työhön sekä hallinnolliseen työhön. Tehtävään valitulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaansa, mm. siihen, missä lapsiryhmässä hän työskentelee. 

 

Päiväkodin johtajan tehtävä on monipuolinen ja sisältää paljon esimerkiksi eri tahojen kanssa tehtävää yhteistyötä. Päävastuun Päiväkoti Arkin taloudesta kantaa yhtiön hallitus ja toimitusjohtaja, joka toimii päiväkodin johtajan esimiehenä. Johtajan työssä tukena on toimitusjohtajan lisäksi Arkin ammattitaitoinen ja työhönsä sitoutunut kasvatushenkilökunta sekä Opiston toimisto- ja taloussihteeri. 

 

Pätevyysvaatimuksena päiväkodin johtajan sijaisuuteen on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus sekä riittävä johtamistaito. Tehtävään valitun on esitettävä lain (504/2002) mukaisesti voimassa oleva rikosrekisteriote.

 

Hakijalta edellytetään vahvaa pedagogista osaamista, aitoa kiinnostusta johtamiseen ja kehittämiseen sekä paineensietokykyä. Toivomme, että olet positiivinen, joustava ja haasteita pelkäämätön persoona, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot.  Eduksi luetaan esimieskokemus ja/tai -koulutus, palvelusetelijärjestelmän tuntemus sekä esiopetuskelpoisuus.

 

Kyseessä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus, joka alkaa kesällä 2020 ja jatkuu vähintään 31.7.2021 asti, mahdollisesti myös pidempään. Työn voi aloittaa 1.6.20 tai sopimuksen mukaan viimeistään 1.8.20. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

 

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 9.4.2020 mennessä osoitteeseen Päiväkoti Arkki Oy, Kasarmintie 2, 85100 Kalajoki (kuoreen merkintä “Päiväkodin johtajan sijaisuus”) tai sähköisesti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hakemuksia ei palauteta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Niko Rantanen, Päiväkoti Arkki Oy:n toimitusjohtaja, puh. 044-4639211, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Hanna-Riina Puranen, päiväkodin johtaja, puh. 050-5911933 (tavoitettavissa parhaiten arkisin klo 12-14), Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.